طرز تهیه دسر ماست و لبو

به گزارش آسانسور، در این مطلب طرز تهیه دسر ماست و لبو را یاد میگیرید که به دلیل داشتن لبو می تواند گزینه مناسبی برای سفره یلدایتان باشد .

طرز تهیه دسر ماست و لبو

به گزارش آسانسور به نقل از پرشین وی

مواد لازم

ماست خامه ای: 3 پیمانه

, لبو بزرگ : 1 عدد

, شکر: 5 تا 7 قاشق غذاخوری

, پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

لبوی رنده شده و شکر را به ماست اضافه کنید. سپس ژلاتین ذوب شده سرد را کم کم به آن بیافزاید خوب هم بزنید و در قالب بریزید و در یخچال حداقل به مدت شش ساعت قراردهید تا فرم بگیرد.

نکته: سس باقی مانده از پخت لبو ها را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید. تا در مواقع لزوم بعنوان رنگ طبیعی و طعم دهنده استفاده کنید.

نکته اگر رنگ لبو خوب نبود و از چغندر بی رنگ استفاده کرده بودید می توانید کمی عصاره لبو که قبلا فریز کرده اید به آن اضافه کنید

نکته ها:

نکته این مقدار مواد برای 10 نفر کافیست.

نکته :می توانید میزان شیرینی این دسر را کم یا زیاد کنید. بهتر است شکر را کم کم به مواد اضافه کنید. تا به میزان شیرینی دلخواه برسید.

نکته :می توانید به جای شکر از عسل طبیعی استفاده کنید .

نکته اگر زمان کمتری تا سرو دسر دارید، نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به مقدار ژلاتین اضافه کنید. تا سریعتر سفت شود.

نکته :پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و به ازای هر قاشق یک چهارم پیمانه آب روی آن بریزید سپس ظرف را روی بخار کتری قراردهید تا ذوب شود. به این روش که به صورت غیر مستقیم ژله یا شکلات را ذوب می کنیم روش بن ماری گفته می شود.

نکته :در صورت تمایل می توانید از ماست ساده هم استفاده کنید. ماست را در کیسه ای بریزید تا کمی آب آن جمع شود. سپس از آن استفاده کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه دسر ماست و لبو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر ماست و لبو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید