لزوم نوآوری و خلاقیت در حوزه پیشگیری از اعتیاد

به گزارش آسانسور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نوآوری در حوزه پیشگیری از اعتیاد مقوله بسیار مهمی است و ظرفیت های خوبی نیز در رسانه وجود دارد که می توان این ظرفیت ها را به فعلیت تبدیل کرد.

لزوم نوآوری و خلاقیت در حوزه پیشگیری از اعتیاد

به گزارش گروه اجتماعی آسانسور، سید عباس صالحی در نشست هم اندیشی همکاری در طرح جامع یاریگران زندگی که با حضور دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر برگزار گردید، گفت: فرهنگ، هنر و رسانه به ویژه فضای مجازی نقش مؤثری در کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد دارند.

وی گفت: در دو سال گذشته، اقدامات مناسبی در حوزه آنالیز و کاهش آسیب های اجتماعی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام و خط های اتصالی خوبی بین فضای فرهنگ، هنر و رسانه با فضای توسعه اجتماعی و مقابله با آسیب های اجتماعی ایجاد شد، همچنین در بخش فراوری محتوا نیز، اقداماتی انجام شد که توجه به موضوع مواد مخدر از جمله این فراوریات است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: باید در خلق ایده ها در حوزه پیشگیری از اعتیاد، به نوآوری توجه کنیم، نوآوری موجب جذب مخاطب می گردد، از این رو، توجه به آن، لازم است.

صالحی با بیان اینکه ظرفیت های خوبی در رسانه وجود دارد که می توانیم این ظرفیت ها را به فعلیت تبدیل کنیم؛ گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید تعریفی از سوژه های مورد توجه مخاطبان در حوزه پیشگیری از اعتیاد ارائه دهد، همچنین برای همکاری در جشنواره یاریگران زندگی، ظرفیت های رسانه ای با هدف معرفی در حوزه بین الملل وجود دارد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این زمینه، می تواند همکاری های لازم را با ستاد مبارزه با مواد مخدر داشته باشد.

وی گفت: در حوزه فضای مجازی اقدامات بسیاری در حال اجرا است که می توان همکاری های مشترکی را میان ستاد مبارزه با مواد مخدر و مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد کرد و به انجام رساند.

وزارت ارشاد در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی آمادگی کامل دارد

همچنین پروین داداندیش مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور آسیب های اجتماعی، گزارشی از مجموعه اقدامات و برنامه های شورای اجتماعی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرد و گفت: این شورا در قالب 16 برنامه با معاونت ها و سازمان های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله معاونت فرهنگی، هنری، مطبوعاتی و سازمان سینمایی و کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، ستاد ملی بازی های رایانه ای، مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و... همکاری داشته است.

وی؛ فراوری محتوای پیشگیری از اعتیاد در قالب انتشار پیغام های مرتبط در رسانه ها، برگزاری کارگاه های آموزشی با گروه های مرجع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پخش پیغام های مرتبط پیش از نمایش فیلم های جشنواره فیلم فجر، برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور، فراوری تئاتر های صحنه ای و خیابانی و... را از دیگر اقدامات این شورا برشمرد.

داداندیش با بیان اینکه در امسال، دو تفاهم نامه همکاری مشترک با ستاد مبارزه با مواد مخدر منعقد شد، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی آمادگی کامل دارد تا برای رسیدن به اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر یاری های لازم را داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "لزوم نوآوری و خلاقیت در حوزه پیشگیری از اعتیاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم نوآوری و خلاقیت در حوزه پیشگیری از اعتیاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید