ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید

به گزارش آسانسور، ادویه های لاغری کننده ای وجود دارد که برای افراد چاق بسیار مناسب است، مصرف این ادویه جات موجب افزایش سوخت و ساز بدن می گردد و یاری بسیاری به لاغری می نماید.

ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید

به گزارش صد آنلاین؛ دانه هل تقویت نماینده معده، ضد نفخ و بادشکن است؛ بعلاوه به هضم غذا نیز یاری می نماید.جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن یاری به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان را نیز خنثی کند. دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می نمایند و با از بین بردن نفخ دردهای شکمی را تسکین می بخشند. برای استفاده از خواص بی نظیر هل یک یا چند عدد هل را داخل قوری چایتان بیندازید و بنوشید یا در یک فنجان آب جوش، یک قاشق چای خوری دانه های ریز هل بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید و بعد از غذا یک فنجان از این دم کرده بنوشید تا لاغر شوید.

سیاه دانه:

یکی از برترین ادویه ها برای سوزاندن چربی شکم و پهلو و رسیدن به تناسب اندام، سیاه دانه می باشد. برای استفاده از سیاه دانه آن را آسیاب نکنید و سیاه دانه را با عسل طبیعی ترکیب کنید و روزانه یک قاشق چای خوری سرخالی از این ترکیب را میل کنید و یا می توانید مقداری سیاه دانه را به وعده صبحانه یا عصرانه خود اضافه کنید و یا حدود 20 تا 30 قطره از روغن آن را به یک تکه نان بمالید و بعد مصرف کنید.

زیره:

ادویه ای که هم برای فراوری انرژی و هم گوارش مفید ست به افزایش کنترل گلایسمیک در افراد مبتلابه دیابت نوع دوم هم یاری می نماید. این ادویه در کنار تقویت بدن بعلاوه از خاصیت ضد اضطراب و نیز تقویت حافظه برخوردار است. زیره سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیتواسترول می باشد و با جذب کلسترول مضر در دستگاه گوارش باعث کاهش وزن گردد.

زیره ادویه بسیار کم کالری است. دو قاشق چای خوری زیره تنها 16 کالری دارد. این مقدار کالری زیره را به یکی از گزینه های عالی برای طعم بخشی به غذا تبدیل کرده است بدون اینکه کالری دریافتی روزانه را بالا ببرد.زیره ادویه مناسبی برای اضافه کردن به سوپ، خورش، غذاهای تند و حتی غذاهایی که بر پایه تخم مرغ درست می شوند.

زردچوبه:

زردچوبه با دارا بودن کورکومین است که رگ های خونی را از تشکیل بافت چربی اضافی بازمی دارد که این امر در کاهش وزن و چربی بسیار موثر است. مصرف این ادویه پرکاربرد، به علت تقویت کبد و خاصیت سم زدایی به افراد مبتلا به هپاتیت و کبد چرب توصیه می گردد. قابل ذکر است که زردچوبه، ضدنفخ و ضدگرفتگی عضلات، به خصوص عضلات شکم بعد از صرف غذا یا در زمان عادت ماهیانه است. برای استفاده از زردچوبه برای لاغری آن را با شیر ترکیب کرده و بنوشید. شیر زردچوبه حاوی فیبر غذایی است که به جلوگیری از افزایش وزن و کاهش چربی یاری می نماید.

دارچین:

این ادویه پر هوادار با افزایش متابولیسم که گام مهمی در یاری به کاهش وزن و نیز حفظ وزنی سالم است، قند خون را نیز تنظیم می نماید. شادی آور، آرام بخش، تقویت نماینده کبد و قلب، کاهنده قندخون، برطرف نماینده بوی بد دهان، ادرارآور و قاعده آور است. مصرف دارچین سوخت و ساز در بدن را تا مقدار ای بالا می برد. سینامالدئید که عامل ایجاد بوی دارچین است در بدن به فرآیند ترموژنز منجر می گردد که این فرآیند باعث ایجاد گرما و کالری سوزی می گردد. یکی از رایج ترین و ساده ترین راه ها برای لاغری با دارچین مصرف دمنوش آن است. برای تهیه این چای یک لیوان آب داغ را داخل ظرفی ریخته و گرم کنید، آن را روی حرارت قرار دهید و بعد از اضافه کردن چوب دارچین ها آب را بجوشانید. در آخر کمی آب لیموی تازه در آن بریزید و میل کنید . یا می توانید روزانه 1 قاشق چای خوری عسل و نصف قاشق چای خوری دارچین را ترکیب و داخل یک فنجان چای سبز یا روی یک عدد موز ریخته و میل کنید.

زنجبیل:

این ادویه که طبع گرمی دارد به آرام و نرم کردن روده یاری می نماید. بعلاوه خاصیت ضدالتهابی دارد. مطالعات نشان داده است که زنجبیل می تواند هم سوخت و ساز بدن را افزایش دهد. زنجبیل باعث احساس سیری در شما می گردد و به لطف این ویژگی زنجبیل، کمتر برای پرخوری وسوسه می شوید.

اگر می خواهید از اثرات شگفت انگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهره مند شوید، می توانید پیش از غذا خوردن یک تکه نازک زنجبیل بجوید یا تکه کوچکی زنجبیل را رنده و با آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید و قبل از وعده های غذایی بنوشید.

خردل:

خردل می تواند اندازه متابولیسم را تا 25 درصد به ناگهان افزایش دهد. با مصرف روزانه 3 و نیم قاشق چای خوری خردل می توانید روزانه 45 کالری اضافی بسوزانید. ماده ای به نام ایزوتیوسیانات در خَردَل وجود دارد. این ماده رگ ها را گشاد کرده و سطح هورمون افدرین که چربی سوز است را افزایش می دهد. با مصرف روزانه 3 و نیم قاشق چای خوری خَردل می توانید روزانه 45 کالری اضافی بسوزانید.

گل میخک:

گل میخک به عنوان یک ادویه بسیار مقوی برای معده و هاضمه است. بعلاوه ضعف اعصاب را درمان می نماید و برای برطرف تنگی نفس مفید است. درد دندان با مالیدن عصاره و یا قطره گل میخک تسکین بخشید. دردهای گوش را با چکاندن این قطره می توان آرام کرد.

میخک ادویه ای است که در آشپزی کاربرد گسترده ای دارد و برترین ابزار برای مبارزه با اضافه وزن است. نوشیدنی و روغن تهیه شده از این ادویه، فرآیند کاهش وزن، کاهش تورم و بهبود عملکرد روده را سرعت می دهد. صد گرم از میخک حاوی 320 کیلوکالری است. برای استفاده از خواص گل میخک برای لاغری و کاهش وزن، می توان آن را به صورت چای مصرف کرد.

برای تهیه چای میخک ، یک قاشق غذاخوری از جوانه میخک را پودر کنید و پودر را به یک فنجان آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید 4 ساعت بماند و قبل از هر وعده غذا یک سوم از چای را به صورت گرم شده مصرف کنید.میخک باعث کاهش اشتها می گردد بنابراین مصرف این چای قبل از غذا سبب جلوگیری از پرخوری می گردد.

پودر سیر:

سیر حاوی ویتامین های A،B و C است و به هضم غذا یاری می نماید. سیر حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش وزن یاری می نمایند. سیر جلوی اشتها را می گیرد. برای همین افرادی که سیر می خورند از پرخوری در امان می مانند. سیر متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را بالا می برد. برای اینکه بیشتر از خواص لاغری سیر بهره مند بشوید آن را بکوبید تا آلیسین بیشتری آزاد کند. سیر له شده و یا پودر سیر را به سالادها، سوپ، آش، سس و بعلاوه برای خوش طعم کردن غذا های دیگر مانند ماهی و ... بهره ببرید.

برترین معجون برای آب شدن چربی های شکم و پهلو معجون سیر و عسل است. برای تهیه این معجون یک حبه سیر را له کنید و درون یک استکان آب بریزید و یک قاشق عسل به آن بیفزایید و هر شب قبل از خواب تا یک ماه بنوشید.

فلفل:

فلفل، طبع گرمی دارد و می تواند تا مقدار ای باعث افزایش سوخت وساز بدن هم گردد. به همین علت خیلی از ما بعد از خوردن غذاهای تند و حاوی فلفل، احساس گرما و گرگرفتگی می کنیم.مصرف حجم متعادلی از فلفل سیاه یا قرمز به افراد دچار اضافه وزن برای افزایش متابولیسم بدن آن ها در کنار رعایت رژیم غذایی و ورزش توصیه می گردد.

فلفل سیاه:

فلفل سیاه میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است . ماده موجود در فلفل سیاه که طعم تندی به آن می دهد پیپرین نام دارد و به بدن یاری می نماید تا کالری بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی بسوزاند. پیپرین باعث می گردد که مواد غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند. مصرف فلفل باعث افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن افراد مختلف می گردد. مصرف چای فلفل سیاه یا افزودن فلفل سیاه به غذاها از برترین روش های مصرف فلفل سیاه برای کاهش وزن است. شما می توانید هر روز 1 - 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه را برای کاهش وزنتان مصرف کنید.

جینسنگ:

جینسنگ باعث لاغری شده است زیرا جذب چربی از رژیم های پرچرب را کاهش می دهد و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. با افزایش سوخت و ساز بدن، شما می توانید با همان مقدار غذای قبل، کالری کمتری از آن را به چربی تبدیل کنید. برای لاغر شدن می توانید از اشکال مختلف جینسینگ مانند کپسول، نوشیدنی انرژی زا، پودر و چای و ... استفاده نمایید.

فلفل هندی:

فلفل هندی سرشار از ماده ای به نام کپسایسین می باشدکه سبب طعم تندی فلفل و یک ماده گرما زا است که بدن را تحریک می نماید تا چربی را به عنوان سوخت استفاده کرده و حرارت فراوری کند. فلفل هندی به کاهش کالری مصرفی و سطح چربی خون نیز یاری می نماید. برای لاغر شدن یک قاشق چایخوری از فلفل هندی را با آب و نوشیدنی خود مخلوط کرده و دو بار در روز بنوشید. مصرف زیاد فلفل هندی منجر به ناراحتی معده، سرگیجه و استفراغ خواهد شد.

رازیانه:

رازیانه یکی از ادویه های آشپزی است که کاربرد دارویی زیادی دارد. این دانه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی، ویتامین ها، و مواد معدنی می باشد. برای لاغری با رازیانه دانه های رازیانه را با استفاده از هاون و دسته هاون خرد کنید تا طعم ، روغن و نیز بوی عطر آن را آزاد کنید. دانه های خرد شده را از صافی عبور دهید و یک فنجان آب جوش روی آن ها بریزید. اجازه دهید دانه ها 7 تا 10 دقیقه خیس بخورند ودانه ها را خارج و کمی آب داغ اضافه کنید. 2 قاشق چای خوری تخم رازیانه یا 1 قاشق چای خوری پودر دانه آن را می توان در روز مصرف کرد.

رزماری:

در مطلب خواص رزماری بخش سلامت نمناک شرح دادیم که از پودر خشک شده رزماری می توان به صورت ادویه در غذاهای مختلف استفاده کرد. خاصیت ضد هیپروگلیسمی و ضد التهابی موجود در گیاه رزماری، علاوه بر مزایای ارزشمند دیگری که دارد در چربی سوزی و کاهش وزن و لاغری بسیار مفید و مؤثر می باشد.

دانه های گشنیز:

دانه های گشنیز از زمانی که قهوه ای می شوند، برداشت می گردند و سرشار از آنتی اکسیدان ها، چربی های سالم و مواد معدنی مانند مس، پتاسیم، روی، کلسیم و منیزیم هستند و موجب کاهش وزن می شوند . هندی ها، بنگلادشی ها و پاکستانی ها در غذاهایشان از دانه های گشنیز استفاده می نمایند. برای لاغری می توانید 2قاشق چای خوری از پودر معجزه آسای آن را هر روز صبح میل نمایید.

تخم شنبلیله:

دانه شنبلیله، که به عنوان چاندریکا، شبدر یونانی و متی نیز شناخته می گردد. تخم شنبلیله سرشار از پلی ساکاریدهایی به نام گالاکتومانان است و به علت این ترکیب باعث احساس سیری و کاهش اندازه غذا خوردن می گردد و به کاهش وزن یاری می نماید.

اگر می خواهید از تخم شنبلیه برای کاهش وزن بهره ببرید، ظرفی را روی حرارت داغ کنید و تخم های شنبلیله را درون آن بریزید و تا زمانی تفت دهید که رنگ آنها تغییر کند.

سپس، آن ها را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، آن ها را آسیاب کنید. از این پودر شنبلیله در غذاهای خود بهره ببرید. یا می توانید یک قاشق چای خوری از دانه های خام شنبلیله را با کمی ماست ترکیب کنید و آن را بعد از شام بخورید تا گوارش بهتر و وزن شما کاهش یابد.

منبع: فرارو

به "ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ادویه های معجزه گر در چربی سوزی را بشناسید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید