طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه

به گزارش آسانسور، جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه از غذا های محبوب کره ای - چینی است. برای تهیه این غذا به سس یا رب لوبیای سیاه احتیاج است که می توانید آن را از فروشگاه ها یا سوپرمارکت های خوراکی های کره ای تهیه کنید.

طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه

طرز تهیه جاجانگمیون

مواد لازم

400 گرم نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی

5 قاشق غذاخوری سس یا رب لوبیای سیاه

2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

1 قاشق غذاخوری شکر

100 گرم گوشت گوساله - مکعبی کوچک خرد شده

1/2 قاشق چارخوری زنجبیل رنده شده

1 عدد پیاز عظیم خرد شده

100 گرم کلم سفید خرد شده اختیاری

1 عدد کدوی سبز متوسط مکعبی ریز خرد شده

1 لیوان آب

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 قاشق روغن زیتون

1 عدد سیب زمینی متوسط مکعبی ریز خرد شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را داخل ماهیتابه ای ریخته و با دو قاشق روغن گیاهی به مدت 5 دقیقه سرخ می کنیم. سپس کدوی سبز خرد شده، پیاز، کلم سفید و سیب زمینی را به گوشت اضافه نموده و مواد را برای 5 دقیقه دیگر سرخ کنید.

رب لوبیای سیاه را با شکر و روغن زیتون مخلوط نموده نموده و به گوشت و سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را برای دقیقه تفت داده سپس لیوان آب به مواد اضافه نموده و می گذاریم به مدت 10 تا 15 دقیقه حرارت ببیند.

پودر نشاسته ذرت را نیز به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید تا غلیظ گردد.

نودل ها را در ظرف آب جوش به مدت 5 دقیق پخته و آبکش کنید و در مرحله آخر نودل را نیز به مواد اضافه نموده و با یکدیگر مخلوط کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه" امتیاز داده اند | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جاجانگمیون یا همان نودل با رب لوبیای سیاه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید