عکس تزیین سالاد فصل
به گزارش آسانسور، تزیین سالاد یک هنر است. برای تزیین سالاد می توانید از انواع سبزیجات و سس سالاد استفاده نموده و با کمی خلاقیت و سلیقه یک اثر هنری خلق کنید.
سالاد نوعی خوراک ساده و سبک است که معمولا به عنوان پیش غذا یا به همراه غذا مصرف می گردد. واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود ریشه می گیرد.
سالادها انواع مختلفی دارند که از رایج ترین آن ها در ایران می توان به ، ، سالاد کلم و هویج، سالاد الویه و سالاد ماکارونی اشاره نمود که البته دو مورد آخر به عنوان غذای اصلی نیز مصرف می شوند.
از انواع سالادهای رایج در دنیا نیز می توان به سالاد روسی، سالاد سزار، سالاد تخم مرغ، سالاد مرغ، سالاد میوه و ... اشاره نمود که هر کدام دارای زیرشاخه های متنوعی هستند.
معمولا هر سالادی از دو بخش اصلی تشکیل می گردد: سالاد و سس سالاد که این سس بسته به مواد تشکیل دهنده سالاد متفاوت بوده و برای بهترشدن و لذیذترشدن طعم سالاد استفاده می گردد.
طرز تهیه بیشتر سالادها بسیار ساده و سریع است اما آنچه در تهیه انواع سالادها اهمیت دارد؛ تزیین سالاد است. تزیین سالاد این روزها به شاخه ای حرفه ای و تخصصی در رشته آشپزی تبدیل شده و هنری بی نظیر محسوب می گردد.
در اینجا مجموعه آموزش متنوعی از سبزی آرایی، تزیین سبزیجات و تزیین سالاد فصل را به همراه با عکس و ویدیو را برای شما آماده نموده ایم که امیدواریم از آن ها استفاده لازم را ببرید.
- عکس تزیین سالاد سبزیجات به شکل گل رز:
برای آشنایی با روش درست کردن گل با سبزیجات مختلف، ویدیوهای زیر را تماشا کنید:
آموزش تزیین آووکادو به شکل گل رز:
- آموزش تزیین گوجه فرنگی به شکل گل رز:
- آموزش تزیین سالاد فصل:
- آموزش تزیین سالاد سبزیجات:
- آموزش تزیین سالاد خیار و کدو:
- آموزش تزیین :
- تزیین سالاد رازیانه و هویج:
آموزش تزیین سالاد کدو:
تزیین سالاد با ژامبون و پاستا:
گردآوری: گروه آشپزی آسانسور
منبع: setare.com