مسیرهای رفتن به قطر برای تماشای جام جهانی کدام است؟
به گزارش آسانسور، بازی های جام جهانی فوتبال 2022 به عنوان یکی از مهم ترین تورنمنت های ورزشی، از 20 نوامبر یا 29 آبان ماه شروع می گردد و تا 18 دسامبر (27 آذر) ادامه دارد؛ از سراسر جهان، تماشاگرانی برای تماشای این بازی ها به قطر خواهند رفت؛ از طرفی اولین بازی ایران در گروه B و با انگلیس، 30 آبان ماه برگزار می گردد.
به واسطه نزدیکی قطر و ایران از نظر مسافت، دیدنگران ایرانی هم برای دیدنی این بازی ها خواهند رفت. با توجه به اینکه هزینه های اقامت در کشور قطر بالاست، مسئولان در ایران برنامه هایی را تدارک چیده اند که دیدنگران بتوانند با صرف هزینه های رفت وآمد و بلیت، بازی های ایران را دیدن نمایند. وزارت ورزش و امور جوانان اعلام نموده که برای هر یک از بازی های جام جهانی 7500 بلیت از سوی کشور قطر به ایران اختصاص یافته است.
رستم قاسمی -وزیر راه و شهرسازی- درباره اندازه آمادگی قطر برای استفاده از ظرفیت های موجود در ناوگان حمل و نقل هوایی و دریایی ایران جهت جابه جایی مسافران در ایام جام جهانی فوتبال، گفت: ما از نظر تعداد پرواز تقریبا محدودیتی نداریم و با قطری ها در این خصوص به توافق رسیده ایم. آنها برای لندینگ یک هواپیما در ایام جام جهانی حدود 10 هزار دلار دریافت می نمایند ولی این رقم برای ایران تقریبا مجانی شده است.
با توجه به هزینه های بالای سفر به قطر، طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی، کشتیرانی از بوشهر و کیش تدارک دیده شده و ایرانی ها می توانند صبح با استفاده از کشتی کروز به قطر مسافرت نموده و بازی مورد نظرشان را دیدن نمایند و شب به کشور برگردند. بعلاوه دیدنگران خارجی می توانند با استفاده از هواپیماهای شاتل و انتخاب کیش به عنوان محل اقامت شان، بازی مورد نظرشان را دیدن نمایند و به کشور مبدا خود برگردند. چون به هر حال اقامت در قطر، اقامت گرانی است.
آماده سازی 3 کشتی برای جابه جایی مسافران به قطر
از این رو سازمان بنادر اعلام نموده که شرکت کشتیرانی والفجر کشتی کاتاماران را آماده جابه جایی مسافر نموده است و همزمان دو فروند شناور کروز در بخش خصوصی برای این کار اعلام آمادگی نموده اند و تا آبان ماه این سه شناور بزرگ آماده جابه جایی مسافران خواهند بود؛ هرچند قیمت بلیت کشتی به قطر هنوز اعلام نشده است؛ البته با اشاره به نامعین بودن اندازه تقاضا برای سفر به قطر در ایام یادشده، بعضی از برنامه ریزی ها را در این زمینه منوط به معین شدن اندازه تقاضا از طرف هموطنان برای سفر به قطر است.
بعلاوه علی اکبر صفایی -معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی- درباره تسهیلات انجام گرفته برای جابه جایی مسافران در ایام جام جهانی 2022 به قطر، اظهار کرد: با ساخت چهار فروند اسکله رمپ در بندر دیر امکان تردد مسافر با قطر تا قبل از آغاز جام جهانی تسهیل خواهد شد. بعلاوه در بندر بوشهر پروژه ساخت اسکله و بازسازی ترمینال مسافری در حال اجرا است و به زودی به بهره برداری خواهند رسید.
پرواز از ایران به قطر را هم می توان یکی دیگر از راه های سفر به این کشور برای دیدنی بازی های جام جهانی در نظر گرفت؛ البته تا کنون ایرلاین های ایرانی برای آن تاریخ پروازی در نظر نگرفته و هزینه این پروازها هم معین نیست و هزینه مسافرت با ایرلاین های خارجی هم در حال حاضر چیزی حدود 80 میلیون تومان است؛ باید دید شرکت های هواپیمایی هایی چه قیمتی را برای بلیت های ایران به قطر در نظر می گیرند.
با وجود این، همین حالا هم بلیت در بازار سیاه موجود است، اما حسن خوشخو -معاون سازمان هواپیمایی کشوری- چندی پیش درباره قیمت بلیت هواپیما به قطر گفت: هیچ محدودیتی برای انجام پرواز به قطر نداریم و این اطمینان را به مردم می دهیم که نگرانی برای خرید بلیت قطر نداشته باشند و بلیت های پرواز قطر را در بازار سیاه و با قیمت های گران نخرند، کما اینکه قیمت بلیت پرواز قطر در بازه جام جهانی به 200 میلیون تومان هم رسیده، اما سازمان هواپیمایی به هیچ وجه این قیمت ها را قبول ندارد، بلکه قیمت واقعی بلیت قطر حدود 20 میلیون تومان است.
منبع: گردشبان