نکات مهم در خصوص نگهداری نان، آرد، بیسکویت و ماکارونی

به گزارش آسانسور، به گفته مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه، خانواده ها نه تنها باید از خرید رشته های آش و ماکارونی هایی که به رنگ خاکستری درآمده و خرد شده اند پرهیز نمایند بلکه ضروری است بدانند گذاشتن نان داغ روی روزنامه نیز خطرناک است.

نکات مهم در خصوص نگهداری نان، آرد، بیسکویت و ماکارونی

نکات مهم در حمل و نگهداری نان

  • هرگز از روزنامه برای نگهداری نان استفاده نکنید زیرا جوهر سمی موجود در روزنامه در تماس با نان گرم به نان منتقل می گردد که تبعات زیادی در پی دارد. مرکب چاپ حاوی سرب و فلزات سنگین (کادمیوم و آرسنیک) است که تجمع آنها در درازمدت می تواند باعث بروز بیماری ها و علایمی مانند احساس خستگی یا سردرد گردد.
  • گروه نان و غلات تأمین نماینده اصلی انرژی بدن محسوب می گردد بنابراین خرید و نگهداری این مواد غذایی ترجیحاً باید از فروشگاه ها و نانوایی هایی باشد که اصول بهداشتی را رعایت می نمایند؛ صورت گیرد.
  • قبل از اینکه نان را در بسته بندی قرار دهیم باید اجازه دهیم داغی آن از بین برود سپس آن را در پارچه ای تمیز بپیچیم و از کیسه نایلونی استفاده نکنیم، زیرا کیسه نایلونی نیز اجازه تبادل هوا را نمی دهد و فسادپذیری و کپک زدن نان را تسریع می نماید.
  • برای جلوگیری از مانده شدن و خروج آب نان بهتر است نان را در تکه های کوچک برش داده و در بسته بندی های یکبار مصرف در فریزر نگهداری کنیم.
  • بهتر است که برای مدت کوتاه، نان را درون یک پارچه نخی و سپس آن را داخل یخچال بگذارید. اینطوری، نان دیرتر کپک می زند ولی یکی دوروزه بیات می گردد.
  • اگر می خواهید نان را بیشتر از 2 روز نگه دارید، باید آن را به اندازه وعده های خوراکی تان تقسیم کنید و بعد داخل فریزر بگذارید.
  • آمار ها نشان می دهد که ضایعات نان در کشور ما بالاست بنابراین توصیه می گردد تا حد امکان نان را روزانه خریداری کنید.
  • همه می توانند برای پیشگیری از انتقال آلودگی دست هایشان به نان، از خود نانوا بخواهند که نان را برایشان درون پارچه قرار دهد یا اینکه با چند دستمال کاغذی سفید و بدون طرح، نان را بگیرند و به منزل برسانند.

نگهداری بیسکوئیت

  • بهتر است این مواد غذایی در ظرف غیرقابل نفوذ و در جای خشک و تاریک نگهداری گردد .

نگهداری آرد

  • ترجیحاً آرد گندم هم در یک ظرف دربسته در جای تاریک و ترجیحا یخچال نگهداری گردد.

انتخاب ماکارونی سالم

  • از خرید رشته های آش و ماکارونی که به رنگ خاکستری درآمده و خرد شده است خودداری کنید چون اینها نشانه فاسد شدن آن است. البته ماکارونی هایی که با عصاره سبزیجات تغییر رنگ داده اند از این قاعده مستنثنی هستند.

گردآوری: گروه هفت گنج

منبع: خبر نو

منبع: هفت گنج

به "نکات مهم در خصوص نگهداری نان، آرد، بیسکویت و ماکارونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات مهم در خصوص نگهداری نان، آرد، بیسکویت و ماکارونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید