طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

به گزارش آسانسور، ناگت ها یکی از فست فود های بسیار پر هوادار هستند که در انواع مختلف مثل ناگت مرغ، گوشت، میگو و سبزیجات تهیه می شوند و از طرفی خیلی از افراد تمایل ندارند غذا های فست فودی را در بیرون از منزل بخورند.

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

امروزه خیلی از افراد تمایل به خوردن فست فود دارند همان طور که می دانید فست فود ها در عین حال که بسیار خوشمزه هستند اغلب مضر هم هستند و معمولاً خوردن آن ها از سوی پزشکان و کارشناسان تغذیه نفی می گردد ناگت ها یکی از فست فود های بسیار پر هوادار هستند که در انواع مختلف مثل ناگت مرغ، گوشت، میگو و سبزیجات تهیه می شوند.

البته اگر فست فود ها را خودتان در خانه با مواد اولیه سالم تهیه کنید ضرر آن بسیار کمتر است و می توانید با خیال راحت در کنار خانواده و دوستان از این غذا های لذیذ و خوشمزه بهره ببرید. تهیه ناگت معمولاً خیلی سخت و وقت گیر نیست، اما خیلی ها فکر می نمایند درست کردن ناگت سخت است لذا ترجیح می دهند ناگت آماده را از سوپر مارکت ها تهیه نمایند.

اما همان طور که می دانید ناگت های آماده فرآوری شده هستند و به آن ها مواد نگهدارنده زده می گردد بنابراین گزینه خوبی نیستند در این دستور به شما طرز تهیه ناگت مرغ خانگی را آموزش می دهیم که هم بسیار خوشمزه است و هم قطعاً سالم تر از ناگت مرغ آماده است. با یاد گرفتن دستور پخت یکی از ناگت ها به راحتی می توانید مابقی آن ها را هم در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مرغ چرخ شده 600 گرم

سیر 4 تا 6 حبه بسته به ذائقه

پیاز میانه 1 عدد

سس خردل 2/5 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 120 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

آویشن 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1 قاشق مربا خوری

ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری

زردچوبه 1 قاشق مربا خوری

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

یکی از مهم ترین نکات در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است این مسئله در مورد گوشت و مرغ بسیار مهم تر است وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید حتماً جا هایی که اتصال دارند مثل ران و بال را چک کنید، چون موندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زودتر معین می گردد پس اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد یعنی مرغ تازه نیست.

حواستان باشد مرغ هایی که خیلی خیس هستند را انتخاب نکنید رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید حتماً تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد. برای تهیه ناگت مرغ بهتر است به میزان مساوی از ران و سینه مرغ بهره ببرید تا در نهایت ناگتی نرم و لطیف داشته باشید.

برخی وقتی پیاز را رنده می نمایند کاملاً آب آن را می گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله های پیاز را به گوشت اضافه می نمایند، اما بعد از پخت با این مشکل روبرو می شوند که گوشت بوی زهم می دهد؛ بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید 5 دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می گردد را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست.

همان طور که می دانید انواع پنیر ها از جمله پنیر پیتزا جزء جدایی ناپذیر فست فود ها هستند و تاثیر بسیار مهمی در خوشمزه تر شدن آن ها دارند، اما در تهیه پنیر ها ضروری است نکاتی را رعایت کنید، چون پنیر ها در عین حال که باعث خوشمزه تر شدن غذای ما می شوند اگر کیفیت مناسبی نداشته باشند طعم نامطبوعی به غذا می دهند.

اولین نکته ای که در هنگام خرید پنیر باید به آن توجه کنید محل نگهداری پنیر است پنیر خواه بسته بندی باشد خواه فله ای، باید در یخچال نگهداری گردد البته نگهداری پنیر در یخچال نمی تواند ضامن سلامت و قابل مصرف بودن آن باشد. توجه به تاریخ فراوری، تاریخ انقضا، نشان استاندارد و سالم بودن بسته بندی آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. دومین نکته مهم در خرید پنیر توجه به ظاهر آن است در برخی بسته بندی ها پنیر رنده شده را به صورت تک رنگ (سفید) و در برخی دیگر به صورت دو رنگ (سفید و نارنجی) می بینید. این پنیر های نارنجی رنگ همان چدار یا گودا هستند البته این دو تفاوتی در میزان کش آمدن و کیفیت ندارند، بنابراین می توانید به دلخواه هر کدام از آن ها را انتخاب کنید.

نکته مهم این است که این پنیر های رنگی باید حتما نارنجی باشند، زیرا چدار کاملاً رنگ نارنجی معینی دارد و اصلا زرد نیست. وجود پنیر های دارای رنگ زرد یا طلایی، نشان دهنده استفاده از رنگ های شیمیایی در پنیر است؛ از خرید آن ها خودداری کنید، چون این مواد شیمیایی باعث چرب شدن و به روغن افتادن غذا می شوند و در نهایت طعم نامطبوعی به غذا می دهند بنابراین اگر شک داشتید که این پنیر های رنگی پنیر چدار یا گودا هستند یا ترکیبات شیمیایی بهتر است از پنیر های تک رنگ بهره ببرید.

آرد سوخاری که در تهیه انواع ناگت استفاده می شوند باید کاملاً ریز باشد اگر از آرد سوخاری درشت بهره ببرید در فرآیند سرخ شدن ممکن است آرد از ناگت جدا گردد و تکه های جدا شده بسوزد و به ناگت های دیگر بچسبد و ظاهر نامناسبی داشته باشد.

1- ابتدا پوست مرغ را جدا کنید بعد به نسبت مساوی از ران و سینه مرغ را چرخ کنید بعد پیاز رنده شده + سیر رنده شده + سس خردل + پنیر پیتزا + نمک + فلفل + زردچوبه + آویشن + ادویه کاری را به مرغ اضافه کنید.

2- سپس همه مواد را داخل غذا ساز یا میکسر بریزید و با هم خوب مخلوط کنید اگر غذا ساز یا میکسر نداشتید می توانید مواد را با گوشت کوب برقی مخلوط کنید اگر هم هیچ کدام را نداشتید با دست ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

3- روی سطح کار یک لایه آرد سوخاری بریزید میزانی از مواد را روی آرد قرار دهید با یاری قاشق یا دست صاف کنید مجدد روی مواد آرد سوخاری بریزید و به آرامی مواد را باز کنید در این مرحله می توانید مواد را با چاقو برش دهید یا اینکه قالب بزنید در فرآیند قالب زدن یا برش زدن اگر آرد از مواد جدا شده بود مجدد به قسمت های جدا شده آرد بزنید قطر ناگت ها معمولاً باید 1 سانت باشد.

4- مهم ترین قسمت در تهیه فست فود ها و به طور کلی غذا های سرخ کردنی فرآیند آماده سازی روغن برای سرخ کردن است در واقع نحوه داغ کردن روغن و بعد سرخ شدن است که ممکن است غذای ما را تبدیل به یک غذای مضر کند. برای سرخ کردن غذا ها باید از قبل روغن را گرم کنید برای این منظور روغن را در ظرف مناسب بریزید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ گردد حرارت باید کاملاً ملایم باشد، چون اگر حرارت زیاد باشد روغن می سوزد.

باید به میزان ای روغن بریزید که ناگت ها در روغن شناور باشند بعد از 5 دقیقه که روغن داغ شد با توجه به حجم ظرف ناگت هایی را که از قبل آماده نموده اید را داخل روغن قرار دهید حرارت باید همچنان ملایم باشد تا ناگت ها مغز پخت شوند. در این مرحله باید مرتب ناگت ها را با کفگیر زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ گردد بعد از یکی دو بار سرخ کردن روغن را از صافی رد کنید تا تمیز گردد.

5- اگر خواستید ناگت را برای مهمانی درست کنید باید از قبل آن را آماده کنید، ولی ده دقیقه قبل از سرو غذا، ناگت ها را در یک آبکش فلزی بچینید زیر آبکش یک سینی قرار دهید و در فری که از یک ربع قبل روشن نموده اید روی دمای 170 درجه قرار دهید با این روش هم ناگت ها داغ می شوند هم اینکه روغن اضافی آن گرفته می گردد. ناگت ها را به هیچ وجه روی هم داخل آبکش قرار ندهید، چون خمیر می شوند.

سوالاتی که ممکن است در تهیه ناگت برای شما پیش بیاید:

ناگت ها وقتی کاملاً آماده هستند که روی آن قهوه ای روشن گردد وقتی که به این مرحله رسید با کفگیر ناگت را بلند کنید بعد مجدد داخل ظرف بیندازید اگر روی روغن ماند یعنی مغز پخت شده، اما اگر به کف ظرف رفت یعنی هنوز کاملاً مغز پخت نشده است البته حواستان باشد که این فرآیند باید در حرارت ملایم اتفاق بیفتد.

برای اینکه ناگتی نرم و لطیف داشته باشیم همان طور که در ابتدا گفتیم باید به نسبت مساوی از ران و سینه مرغ بهره ببرید. علاوه بر این همان طور که می دانید مرغ خیلی زود می پزد بنابراین اگر فرآیند سرخ شدن ناگت ها خیلی طولانی گردد در نهایت ناگتی سفت خواهید داشت بعلاوه اگر روغن بیش از حد داغ گردد هم ناگت ها سفت می شوند.

اگر می خواهید ناگت ها روغن را به خودشان نگیرند وقتی چند تا ناگت در حال سرخ شدن هستند ناگت نو داخل تابه قرار ندهید بلکه اجازه دهید قبلی ها سرخ شوند آن ها را از تابه خاج کنید بعد ناگت نو را داخل تابه قرار دهید. وقتی که یکی از ناگت ها سرخ می شوند و آن را از تابه خارج می کنید بعد جای آن ناگت نو قرار دهید ناگت نو سرد است در نتیجه تمام روغن موجود در تابه را جذب می نماید و نهایتا هم روغن زیادی مصرف نموده اید هم اینکه ناگت ها روغنی شده اند.

منبع: فرادید

به "طرز تهیه ناگت مرغ خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ناگت مرغ خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید