واکسن کرونا در دل سالاد ها ، گیاهان مقابله کننده با ویروس کووید پرورش می یابند

به گزارش آسانسور، پژوهشگران در پی دستکاری گیاهان برای فراوری واکسن در آن ها هستند و با این کار به جای تزریق واکسن، کافی است که این گیاهان خورده شوند.

واکسن کرونا در دل سالاد ها ، گیاهان مقابله کننده با ویروس کووید پرورش می یابند

به گزارش گروه دانشگاه آسانسور، واکسیناسیون می تواند برای بسیاری از افراد موضوعی بحث برانگیز باشد، به ویژه زمانی که پای تزریق وسط باشد! اگر بتوانید به جای تزریق، واکسن را با سالاد جایگزین کنید، چطور؟

محققان دانشگاه کالیفرنیا ریورساید، در حال کار روی راهی برای رشد گیاهان خوراکی هستند که داروی مشابه واکسن mRNA را حمل می نمایند.

واکسن کرونا یکی از واکسن هایی است که از فناوری RNA پیغام رسان (mRNA) برای شکست ویروس استفاده می نماید. آن ها با آموزش سلول های سیستم ایمنی بدن برای تشخیص و حمله به یک بیماری عفونی خاص کار می نمایند. متأسفانه واکسن های mRNA باید تا زمان استفاده در سردخانه بمانند. این تیم تحقیقاتی می گوید که درصورت موفقیت، مردم می توانند واکسن های mRNA گیاهی بخورند که در دمای اتاق هم می توانند زنده بمانند.

به لطف یاری 500000 دلاری بنیاد ملی علوم، محققان اکنون در پی دستیابی به سه هدف هستند. ابتدا کوشش می نمایند DNA حاوی واکسن های mRNA را با موفقیت به سلول های گیاهی برسانند، جایی که این مواد زیستی می توانند تکثیر شوند. در مرحله بعد، آن ها می خواهند نشان دهند که گیاهان می توانند mRNA کافی برای جایگزینی تزریق سنتی فراوری نمایند. در مرحله پایانی هم، پژوهشگران باید اندازه مناسب مصرف افراد برای جایگزینی مناسب واکسن را مشخص نمایند.

خوان پابلو جیرالدو، استادیار گروه گیاه شناسی و علوم گیاهی دانشگاه کالیفرنیا می گوید: در حالت ایده آل، یک گیاه می تواند mRNA کافی برای واکسیناسیون یک فرد را فراوری کند.

جیرالدو می افزاید: ما این رویکرد را با اسفناج و کاهو آزمایش می کنیم و اهداف بلند مدتی برای کشاورزانی که آن را در مزارع خود پرورش می دهند، داریم. کشاورزان بعلاوه می توانند در نهایت در مزارع خود آن را پرورش دهند.

جیرالدو و تیمی از دانشمندان دانشگاه کارنگی ملون می گویند کلید ساخت واکسن های خوراکی کلروپلاست ها هستند. این اندام های کوچک درون سلول های گیاهی هستند که به تبدیل نور خورشید به انرژی یاری می نمایند.

جیرالدو شرح می دهد: آن ها کارخانه های کوچکی هستند که با انرژی خورشید، قند و مولکول های دیگر فراوری می نمایند و به گیاه اجازه رشد می دهند. آن ها بعلاوه منبعی برای ساختن مولکول های مطلوب هستند.

مطالعات قبلی نشان داده است که کلروپلاست ها می توانند ژن هایی را که بخشی طبیعی از آن گیاه نیستند، بیان نمایند. تیم ژیرالدو این کار را با ارسال مواد ژنتیکی درون یک پوشش محافظ به سلول های گیاهی انجام داد.

در این مطالعه نو، ژیرالدو با نیکول اشتاین متز، پروفسور دانشگاه ساندیگو همکاری کرد تا از فناوری نانو برای انتقال مواد ژنتیکی بیشتر به کلروپلاست ها استفاده کند.

استاینمتز می گوید: ایده ما این است که نانوذرات طبیعی، یعنی ویروس های گیاهی را برای انتقال ژن به گیاهان مجدداً مورد استفاده قرار دهیم. گروه هایی کوشش نموده اند تا نانوذرات را به کلروپلاست ها برسانند و بعلاوه آن ها را نسبت به گیاهان غیرعفونی نمایند. یکی از دلایلی که من در زمینه فناوری نانو آغاز به کار کردم این بود که بتوانم آن را در گیاهان به کار گیرم و راهکار های فناورانه نوی ایجاد کنم.

جیرالدو می افزاید: این کار نه فقط برای فراوری غذا، بلکه برای ارائه محصولات با ارزش بالا، مانند دارو ها است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "واکسن کرونا در دل سالاد ها ، گیاهان مقابله کننده با ویروس کووید پرورش می یابند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "واکسن کرونا در دل سالاد ها ، گیاهان مقابله کننده با ویروس کووید پرورش می یابند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید