طرز تهیه مرغ آنچیلادا تند و خوشمزه
به گزارش آسانسور، اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.
به گزارش ، اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.
آماده سازی: 30 دقیقه
پخت: 30 دقیقه
سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
خامه ترش 1/2 پیمانه
پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی 400 گرم
آب 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت 8 عدد
سس تاکو 1 عدد
1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید
2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید. سپس پیاز، خامه ترش، پنیر چدار، جعفری، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید. نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.
3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آن ها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آن ها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید. بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید. قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان